ΠΑΚΕΤΑ & ΤΙΜΕΣ

  • 10:00 -18:00 250€

* Οι τιμές είναι χωρίς καύσιμα.

Μπορείτε να ζητήσετε έναν κυβερνήτη με επιπλέον χρέωση 100€.

Ενημέρωστε μας 2 ημέρες πριν από την ημερομηνία κράτησης ωστε να εξασφαλίσουμε το σκάφος. 

Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τον καιρό.

Λάγγερη

Η παραλία της Λάγγερης βρίσκεται 1,5 χλμ. περίπου βορειοανατολικά της Νάουσας και 12 περίπου χλμ. από την Παροικιά. Δεν είναι οργανωμένη, αλλά έχει καθαρά κρυστάλλινα νερά, ήσυχη αμμουδιά με ψιλή άμμο και αμμόλοφους που προσφέρουν ήσυχες στιγμές στους επισκέπτες της. Υπάρχουν δυνατότητες για διαμονή στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας και στην Νάουσα, ενώ καλό φαγητό μπορείτε να απολαύσετε σε παραλιακές ψαροταβέρνες και παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής.

Μικρος Φάραγγας

Η παραλία του Φάραγγα, 15 περίπου χλμ. νότια από την Παροικιά κοντά στην Αλυκή, διαθέτει προστατευμένη αμμουδιά και είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, παραλιακό μπαρ και θαλάσσια σπορ. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της, όμως, είναι το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που προσφέρει πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, ωραία βραχάκια και μικρούς σχετικά απομονωμένους χώρους. Δίκαια θεωρείται από ντόπιους και ξένους μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Χρυσή Ακτή

Η πανέμορφη αμμουδιά της Χρυσής Ακτής εκτείνεται σε περισσότερα από 700 μ. είναι από τις ομορφότερες και μια απο τις μεγαλύτερες παραλίες της Πάρου και βρίσκεται 25 περίπου χλμ. νοτιοανατολικά της Παροικιάς. Η Χρυσή Ακτή θεωρείται μια από τις σημαντικότερες παραλίες των φανατικών της ιστιοσανίδας και των θαλάσσιων σπορ, διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης, έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία, έχει άριστη υποδομή, σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, surf-clubs, εστιατόρια, παραθαλάσσιες ταβέρνες και μπαράκια.

Καλόγερος

Δεξιά του Μώλου βρίσκεται η παραλία του Καλόγερου με την άγρια ομορφιά και τα υπέροχα χρώματά της απο τον άργιλο, γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Στην άκρη της παραλίας δεσπόζει ένας βράχος όπου κατά την παράδοση, ένας καλόγερος αυτοκτόνησε και έτσι πήρε η παραλία το όνομά της. Αριστερά του Μώλου βρίσκονται οι παραλίες Τσουκαλιά και Γλυφάδες, όπου κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνουν τους φίλους της ιστιοσανίδας.

Λογαράς

Δίπλα σχεδόν στο Πίσω Λιβάδι συναντούμε την μεγάλη αμμουδιά του Λογαρά σε απόσταση 17,5 περίπου χλμ. νοτιοανατολικά της Παροικιάς. Έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και βρίσκεται μπροστά στον ομώνυμο τουριστικό και παραθεριστικό οικισμό, είναι ιδανική για κολύμπι, ψαροτούφεκο και όλα τα θαλάσσια σπορ. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για διαμονή στον οικισμό και στην περιοχή. Στην παραλία θα βρείτε ψαροταβέρνες όπου θα χαρείτε το φρέσκο ψάρι και την περίφημη παριανή κουζίνα, όπως επίσης καφενεία και μπαράκια πάνω στο κύμα.

Λωλαντώνη

H παραλία του Λωλαντώνη πήρε το όνομα της από την ομώνυμη ταβέρνα που βρίσκεται στην άκρη της μικρής αυτής αμμουδερής έκτασης. Είναι παρθένα και κατάξανθη με νερά πεντακάθαρα και βυθό σχεδόν διάφανο, ενώ την απαραίτητη σκιά θα σας προσφέρουν τα αναρίθμητα αρμυρίκια, απ’άκρη σ’άκρη στην αμμουδιά. Η παραλία οριοθετείται δεξιά και αριστερά από βράχια δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της απομόνωσης.

Μώλος

Η παραλία του Μώλου βρίσκεται σε έναν μικρό όρμο που σχηματίζουν οι λόφοι Κέφαλος και Αντικέφαλος στην περιοχή με τα αρχαία κεραμεία, 17 χλμ. νοτιοανατολικά της Παροικιάς, πολύ κοντά στο χωριό Μάρμαρα. Eικάζεται ότι στους πρόποδες των λόφων υπάρχει η αρχαία πόλη Υρία. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αλλά έχει καθαρά γαλάζια νερά, ψιλή άμμο και θέα απέναντι στην Νάξο. Δεν συγκεντρώνει πολύ κόσμο και συνήθως είναι ήσυχη και προσφέρεται για χαλάρωση. Στο βόρειο μέρος της παραλίας υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Πλούσιου και στο νότιο τμήμα της το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Φτωχού.

Σάντα Μαρία

Η παραλία της Σάντα Μαρία, 2 χλμ. από την Νάουσα και 13 περίπου χλμ. βορειανατολικά της Παροικιάς, είναι μία εκτεταμένη αμμουδιά με πεντακάθαρη θάλασσα, και στην ευρύτερη περιοχή της υπάρχει δυνατότητα για διαμονή ενώ στις παραθαλάσσιες ταβέρνες μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό. Η παραλία της Σάντα Μαρία είναι οργανωμένη αλλά παρ’όλα αυτά δεν είναι πολυσύχναστη, γεγονός που την κάνει ιδανική για όσους ψάχνουν για μια καλή, όμορφη και ταυτόχρονα ήσυχη ακτή. Εδώ καταφεύγουν πολλοί φίλοι του windsurf και ειδικότερα όσοι κάνουν wave και απολαμβάνουν τις συγκινήσεις που τους δίνει το θαλάσσιο αυτό σπορ.